Verzorgde Gyprocwerken voor wanden en plafonds

Zit u midden in een nieuwbouw- of een renovatieproject waarbij de afwerking nog moet gebeuren en bent u op zoek naar de juiste vakman? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jasper Van Calster plaatst wanden en plafonds in Gyproc en zorgt steeds voor een perfect egaal resultaat.  Met zijn kennis en ervaring is hij de geschikte plaatser voor het uitvoeren van uw gyprocwerken.

Valse plafonds

Wil u elektriciteitskabels, leidingen of beschadigingen van oude plafonds wegwerken? Of wil u een betere geluids- en warmte isolatie in uw woning? Verlaagde plafonds zijn hiervoor de perfecte oplossing. Wij gebruiken hoogwaardige en duurzame materialen, steeds rekening houdend met budget. U hebt de keuze uit verschillende soorten hout, ook massief hout en Gyproc. Wij plaatsen valse plafonds in de ruime omgeving van Heist-op-den-Berg.

Muren

Gyproc is een dankbaar materiaal om muren af te werken of wanden bij te plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer flexibel. Gyprocwerken kunnen we combineren met het aanbrengen van isolatie tussen de muren en de voorzetwand uit Gyproc. Het resultaat is strak en kan mooi afgewerkt worden met een betegeling of een houtstructuur.  

 Bent u op zoek naar een specialist in Gyprocwerken in regio Heist-op-den-Berg?  Contacteer dan Jasper Van Calster Algemene Schrijnwerkerij! Maak vandaag nog een afspraak en maak kennis met ons vakmanschap.

Realisaties

Copyright © all rights reserved.