Een unieke look met het juiste buitenschrijnwerk

De gevel is het uithangbord van uw woning. Kiest u voor een klassieke stijl of verkiest u een moderne look? Met het juiste buitenschrijnwerk zorgen wij voor de gewenste uitstraling van uw woning en tuin. Wij bieden u een ruime keuze uit tal van kleuren en materialen en staan u bij met professioneel advies. Jasper Van Calster Algemene Schrijnwerkerij garandeert u een perfecte plaatsing en afwerking tegen competitieve prijzen.

Aan de woning

De vernieuwing van uw buitenschrijnwerk zorgt voor een stevige opwaardering van uw woning. Een nieuwe gevelbekleding geeft uw woning een compleet nieuwe en frisse uitstraling. U kan bij ons terecht voor gevelbekledingen van hout, kunststof, composiet of Eternit. Ook dakoversteken werken wij tot in de puntjes mooi af. Of hebt u al eens gedacht aan een extra terras op uw plat dak? Ook dit kunnen wij voor u realiseren. 

In de tuin

Naast het aanleggen van uw tuin is een sfeervolle inrichting ook heel belangrijk. Hoe u deze inricht, is afhankelijk van uw eigen smaak en van de beschikbare ruimte. Uw tuin wil u uiteraard ook perfect en gebruiksvriendelijk inrichten. Hiervoor zijn er oneindig veel mogelijkheden en staan wij u graag bij met professioneel advies. 

We denken bijvoorbeeld aan :

  • het bekleden van een poolhouse
  • het ontwerpen en bouwen van een tuinhuis
  • het bouwen van een carport
  • het plaatsen van een garagepoort 
  • het bouwen van een houten toegangspoort aan uw domein of tuin
  • het voorzien van houten afspanningen rond vijvers

Net als bij het binnenschrijnwerk gebeurt alles in overleg met de klanten. Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs, denken met u mee en geven een professioneel advies. Indien u dit wenst, kunnen wij stalen meebrengen zodat u makkelijker een keuze kan maken. Samen met u bespreken wij uw wensen, tekenen wij uw ontwerp uit en maken een duidelijke en gedetailleerde offerte. Na uw volledige goedkeuring gaan wij voor u aan de slag. 

Bent u op zoek naar een specialist in buitenschrijnwerk in regio Heist-op-den-Berg? 

Contacteer dan Jasper Van Calster Algemene Schrijnwerkerij! Maak vandaag nog een afspraak en maak kennis met ons vakmanschap.

Copyright © all rights reserved.