Houten vloeren geven u een echte huiselijke sfeer

Houten vloeren brengen warmte en gezelligheid in uw kamers. Omdat hout een levend materiaal is en blijft werken, vereist het kennis en vakmanschap om deze vloeren te leggen.  Voor een professionele advies en een vakkundige plaatsing bent u bij Jasper Van Calster Algemene Schrijnwerkerij aan het juiste adres.

Hout en laminaat

Voor een vloerbedekking in hout hebben we verschillende opties voor u. Rekening houdend met uw voorkeur en met de kamers waar de vloeren moeten komen, krijgt u een professioneel advies op maat. U kan enerzijds kiezen voor het leggen van parket. Dit kan in massief hout om een unieke landelijke sfeer in uw huis te halen. Anderzijds kan u kiezen voor laminaat op basis van MDF. Bij dit soort materiaal moet u rekening houden dat het niet tegen water kan. Wenst u toch laminaat te leggen in bijvoorbeeld de badkamer, dan neemt u beter materiaal op basis van pvc, met daarover laminaat. Een echte aanrader!

Vloeren

Gaat uw keuze eerder uit naar een stenen vloer? Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Voor dit soort vloeren werken wij samen met een professionele onderaannemer. Wij garanderen een even grote garantie op een vlotte en kwaliteitsvolle uitvoering.

Bent u op zoek naar een specialist in houten vloeren en parket in regio Heist-op-den-Berg? 

Contacteer dan Jasper Van Calster Algemene Schrijnwerkerij! Maak vandaag nog een afspraak en maak kennis met ons vakmanschap.

Realisaties

Copyright © all rights reserved.