Blindejennestraat 1 - 2221 Booischot

Tel.: 015 70 01 31 015 70 01 31
Contacteer ons!
contact

Houten vloeren geven u de echte huiselijke sfeer

Houten vloeren zorgen altijd voor een gezellige warme uitstraling in uw kamers. Om ze oordeelkundig te laten leggen, kiest u voor de professionele aanpak van Jasper Van Calster Algemene Schrijnwerkerij uit Heist-op-den-Berg.

Hout en laminaat

Voor een vloerbedekking in hout heb ik verschillende opties voor u. Afhankelijk van uw voorkeur of de kamers waar de vloeren worden gelegd, krijgt u advies op maat voor de beste keuze. Een eerste mogelijkheid is het leggen van parket. Dit kan in massief hout om de unieke landelijke sfeer in uw huis te halen. Een tweede optie is laminaat op basis van MDF. Dit materiaal kan niet tegen water maar als u toch laminaat in bijvoorbeeld de badkamer wenst dan is het materiaal op basis van pvc met daarover laminaat een echte aanrader.

Vloeren

Wanneer u stenen vloeren wenst in uw gebouw dan kan u dat via mij laten uitvoeren in uw project. Dit gebeurt dan in onderaanneming maar met een even grote garantie op een kwaliteitsvolle uitvoering. Houten vloeren in Heist-op-den-Berg? Contacteer meteen Jasper Van Calster Algemene Schrijnwerkerij.

Clikc+